Beschrijving

Op een rustige locatie aan een woonerf in de wijk Bleijerheide ligt dit hoekhuis met vrijstaande garage en vliering.  Het is goed onderhouden en keurig afgewerkt met degelijke materialen. Voorzieningen zoals winkels, basisschool, uitvalswegen en bushalte zijn in de nabijheid gelegen.

Indeling

Voortuin, entree, hal, vernieuwde meter/ - schoenenkast, geheel betegeld zwevend toilet en trappenhuis. De woonkamer (7,5 x 3,5/ 2,9 m) met laminaatvloer heeft een zit- en eetgedeelte en een bergkast onder de trap. De keuken (2,7 x 2,4 m) is semi-open en heeft een complete keuken-installatie (ca bj. 2012) met de volgende apparatuur; keramische kookplaat, oven, vaatwasser, koel- en vriescombinatie en afzuigkap. 
Vanuit de keuken is de geheel omsloten en onderhoudsvriendelijke tuin bereikbaar. Ook ligt hier de vrijstaande stenen garage (6,5 x 3,0 m)  met kantelpoort en vliering (3,0 x 3,0 m).

Eerste verdieping

Overloop met momenteel twee ruime slaapkamers - origineel drie - afgewerkt met laminaatvloer respectievelijk groot: 5,7 x 2,8 m en 4,6 x 3,3 m en de luxe badkamer van  bouwjaar 2019 (2,6 x 2,2 m) met inloopdouche, badmeubel, 2e toilet en design-radiator.

Tweede verdieping

Middels vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar met overloop, 3e slaapkamer (4,6 x 4,6/ 2,9 m) met Velux-ramen en bergruimtes onder de schuintes. tevens is er een separate bergruimte met wasmachine-aansluiting en C.V.-installatie.

Bijzonderheden

* geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
* geheel voorzien van ingebouwde rolluiken;
* C.V.-combi-installatie HR (huur € 32,- p.mnd.);
* aanvaarding in overleg.

Kenmerken