5 x heem impressie.jpg 08.7 SITUATIE project.jpg HEEM BG.jpg HEEM 1E VERD.jpg HEEM 2E VERD.jpg
Verkocht

Verkocht: Heem

€ 324.500,- v.o.n.
Adres: De Wendelstraat Bouwnummer 8, 6372 VV Landgraaf
Type object Woonhuis, eengezinswoning, geschakelde woning
Perceeloppervlakte 137 m²
Woonoppervlakte 123 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Onderdeel van nieuwbouwproject De Wendelwiek

Notitie

Algemeen

WONINGTYPE HEEM
Centraal gelegen in de Wendelwiek liggen de woningen van het type Heem. Een ingetogen blok van 5 geschakelde woningen. De architectuur is een verwijzing naar de woningen in de Wendelstraat en de voormalige basisschool de Wendelwiek. De kavels variëren qua grootte tussen ca. 115m2 en ca. 140m2. Aan de voorzijde liggen de kavels aan het openbaar groen. De tuinen ontsluiten aan de... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Woonhuis, eengezinswoning, geschakelde woning
  Bouwperiode 2023
  Status Verkocht
  Aangeboden sinds Vrijdag 14 januari 2022
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06212
Prijs € 324.500,- v.o.n.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 14 januari 2022
Laatste wijziging Zondag 2 juni 2024
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, geschakelde woning
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2023
Isolatievormen Dakisolatie, HR-glas, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 137 m²
Woonoppervlakte 123 m²
Inhoud 375 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
CV ketel
Combiketel Ja
Uitrusting
Verwarmingssysteem Warmtepomp, Warmterecuperatiesysteem
Parkeergelegenheid Parkeerplaats
Heeft zonnepanelen Ja

Beschrijving

WONINGTYPE HEEM
Centraal gelegen in de Wendelwiek liggen de woningen van het type Heem. Een ingetogen blok van 5 geschakelde woningen. De architectuur is een verwijzing naar de woningen in de Wendelstraat en de voormalige basisschool de Wendelwiek. De kavels variëren qua grootte tussen ca. 115m2 en ca. 140m2. Aan de voorzijde liggen de kavels aan het openbaar groen. De tuinen ontsluiten aan de besloten parkeerplaats voor de bewoners van De Wendelwiek.
De eigenaren van Heem kunnen vanaf de parkeerplaats hun eigen tuin betreden. De voordeur van de woningen zijn gelegen aan de Wendelstraat. De woningen hebben een voortuin welke ontsluit op het openbare pad in het voorterrein. Bij binnenkomst betreedt men de hal welke doorloopt naar de verdiepingstrap. Onder de trap is een kast voorzien. De woonkamer is een prachtig heldere open ruimte die van de voorgevel tot de achtergevel loopt. De woonkamer is de gehele dag gevuld met zonlicht. De indeling van koken en wonen is vrij te kiezen. De tuin is te betreden via een hal waarin het toilet ligt.
De verdieping bezit drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn ruim en vrij indeelbaar. De badkamer biedt meerdere mogelijkheden. De keuze tussen bad en douche is mogelijk. Een separaat toilet of een dubbele wastafel zijn extra opties. De zolderverdieping biedt plaats voor de installaties. De overige ruimte wordt leeg opgeleverd en kan naar eigen smaak en wens worden ingedeeld. De woning maakt gebruik van duurzame installaties. De woningen zijn gasloos en optimaal geïsoleerd. Vloerverwarming in de gehele woning zorgen voor een heerlijke gelijkmatige temperatuur.
De Heem woningen geven de gezelligheid van ’t Eikske weer. Voor starters op de woningmarkt zijn deze woningen een prachtig begin, maar ook de senior kan hier jaren met plezier wonen in de ruime woning.

OPTIONEEL
De woning is op basis van diverse opties naar persoonlijke wensen aan te passen. Te denken valt aan; een uitbouw, openslaande deuren, schuifpui, vergrote badkamer, slaapkamers samenvoegen en extra kamers op zolder.

Plattegronden

ZonZone