Hoofd.jpg 01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg 06.jpg 07.jpg 08.jpg 09.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg 19.jpg 20.jpg 21.jpg 22.jpg 23.jpg 24.jpg 25.jpg 26.jpg 27.jpg 28.jpg 29.jpg 30.jpg 31.jpg 32.jpg
Verkocht

Verkocht: Kaalheidersteenweg 266, 6467 AH Kerkrade

€ 347.500,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, half vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 355 m²
Woonoppervlakte 172 m²
Aanvaarding Direct
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Op een centrale locatie te Kerkrade kunnen wij u dit halfvrijstaand woonhuis aanbieden.
Deze woning is gelegen in de geliefde woonwijk “Terwinselen” op loopafstand van alle primaire voorzieningen zoals openbaar vervoer, scholen en winkels. In de directe nabijheid van dit object zijn diverse recreatieve voorzieningen gesitueerd zoals o.a. een bijzondere “Botanische” tuin, de alom bekende “Gaia... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, half vrijstaande woning
    Bouwperiode 1965
    Status Verkocht
    Aangeboden sinds Maandag 30 oktober 2023
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06301
Vraagprijs € 347.500,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Maandag 30 oktober 2023
Laatste wijziging Vrijdag 2 februari 2024
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, half vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1965
Isolatievormen Dakisolatie, Dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 355 m²
Woonoppervlakte 172 m²
Inhoud 634 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 25 m²
Oppervlakte externe bergruimte 4 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2 (en 1 kelder)
Aantal kamers 6 (waarvan 5 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Energieverbruik
Energielabel C
CV ketel
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2014
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Heeft airco Ja
Heeft rolluiken Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Kadastrale gegevens
Kerkrade A 4782
Perceeloppervlakte 355 m²

Beschrijving

Op een centrale locatie te Kerkrade kunnen wij u dit halfvrijstaand woonhuis aanbieden.
Deze woning is gelegen in de geliefde woonwijk “Terwinselen” op loopafstand van alle primaire voorzieningen zoals openbaar vervoer, scholen en winkels. In de directe nabijheid van dit object zijn diverse recreatieve voorzieningen gesitueerd zoals o.a. een bijzondere “Botanische” tuin, de alom bekende “Gaia Zoo” en het prachtige natuurgebied “Strijthagen”.
Steden zoals Heerlen , Maastricht en Aken zijn door de uitstekende infrastructuur snel en efficiënt bereikbaar.
Dit object kenmerkt zich door de bijzonder speelse en royale indeling. De huidige eigenaar heeft deze woning gemoderniseerd met gebruik van hoogwaardige en onderhoudsarme materialen.
De prachtige tuin met royale overkapping, het separate gastenverblijf in het souterrain, het prachtige dakterras, de recent gemoderniseerde badkamer en het uitstekende isolatiepakket completeren deze woning.

Indeling

Souterrain:
Verdeelhal welke toegang biedt tot het gastenverblijf, de wasruimte, de royale provisie-/hobbykelder en de geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. De ruime provisie-/hobbykelder groot ca. 17 m² alwaar de C.V.-installatie is gesitueerd is voorzien van een tegelvloer. De wasruimte groot ca. 8 m² is voorzien van keukenblok met vaste wastafel, witgoed-aansluitingen en een tegelvloer. Het royale gastenverblijf groot ca. 28 m² is voorzien van een tegelvloer en riante raampartij en biedt toegang tot de tuin. Tevens is vanuit het gastenverblijf de kantoorruimte te bereiken. De kantoorruimte is groot ca. 6 m² en eveneens voorzien van een tegelvloer.

Begane grond:
Fraai aangelegde voortuin met entree. Hal voorzien van granieten vloer, garderobe ,meterkast en trapop- en afgang welke toegang biedt tot de woonkamer en keuken. De ruime woonkamer groot ca. 39 m² is voorzien van een fraaie granieten vloer met deels hoogwaardig tapijt, veel lichtinval en speels plafond met inbouwspots. Vanuit zowel de woonkamer als de keuken is de serre te bereiken. De serre groot ca. 12 m² is voorzien van een prachtige gashaard en biedt toegang tot de tuin. De keuken groot ca. 8 m² met L-vormige opstelling is voorzien van de navolgende apparatuur: Miele oven en magnetron, 4-pits inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast en afzuigkap.
De ruime split level tuin is voorzien van een ruim terras welke te bereiken is vanuit de serre. Middels een trap en vanuit het gastenverblijf is het lager gelegen deel van de tuin te bereiken alwaar een fraai gazon, houten tuinhuis en tweede terras met overkapping is gesitueerd. De op het noordwesten gelegen tuin biedt veel privacy en is voorzien van een achterom-ingang.

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Op de overloop is airconditioning gesitueerd, waarmee het klimaat van de gehele bovenverdieping zowel kan worden gekoeld als verwarmd. De slaapkamers respectievelijk groot ca. 17 m², 15 m² en 8 m² zijn voorzien van laminaatvloer. De recent vernieuwde badkamer groot ca. 9 m² is voorzien van vrijstaand ligbad, dubbele wastafel, inloopdouche en zwevend toilet.

Bijzonderheden

– de woning is geheel voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas;
– het dak is in 2014 volledig gerenoveerd en geïsoleerd;
– de woning is voorzien van 21 zonnepanelen (2017), huurkoop via Volta Solar/Gemeente Kerkrade, voor € 61,51 per maand;
– de woning is voorzien van een Nefit C.V.-installatie, bouwjaar 2014, welke eigendom is;
– energielabel C;
– de woning is deels voorzien van rolluiken;
– de woning is afgewerkt met hoogwaardige materialen;
– per direct beschikbaar.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

ZonZone