Partner bij Limburg Makelaars

Sinds het oprichten van het collectief Limburg Makelaars in het najaar van 2014 is Offermans en Snijder makelaardij als partner aangesloten.

Limburg Makelaars is een samenwerkingscollectief van lokale vastgoedspecialisten in de provincie Limburg. Alle expertises zijn in huis, van woningmakelaars, bedrijfsmakelaars, taxateurs, beheerders, horecaspecialisten tot verhuurmakelaars.

Doordat de partners hun krachten bundelen ontvangt de opdrachtgever een provinciebreed bereik van gecertificeerde makelaars welke hun kennis delen, elkaars aanbod promoten en maandelijks kennisbijeenkomsten bijwonen en marketingstrategieën bedenken en uitwerken. Dat is veel meer dan een makelaar gewoonlijk onderneemt, hiermee onderscheiden de Limburg Makelaars zich van hun concurrentie.

De slogan van Limburg Makelaars is "De samenwerkende vastgoedspecialisten voor heel Limburg".

Het mission statement van Limburg Makelaars luidt als volgt:

Ons doel is om uitstekende klanttevredenheid te bereiken door de aan ons toevertrouwde zaken in vastgoedbeheer, vastgoedtransacties en totaalbegeleiding in de sectoren Wonen – Bedrijfsmatig en Horeca integer te behandelen tegen de hoogst mogelijke ethische waarden en normen. Vanwege onze exclusieve regio-overschrijdende samenwerking met lokale gecertificeerde makelaars en vastgoedspecialisten, onze passie, jarenlange vakkennis en no-nonsens mentaliteit, zijn wij uniek gepositioneerd om best-in-class diensten te verlenen aan een breed klantenbestand van particulieren, ondernemingen en investeerders in de mooiste provincie van Nederland, Limburg. Dit terwijl we op een maatschappelijk-verantwoorde manier actief zijn met bijzondere nadruk op respect naar en het welzijn van onze samenwerkende partners en de gemeenschappen waar we actief zijn.

Een makelaar welke partner is van Limburg Makelaars is zelfstandig én niet alleen. Maak binnenkort een afspraak met uw makelaar en laat u informeren over Uw voordelen van zijn of haar partnership.