De Wendelwiek

De Wendelstraat, 6372 VV, Landgraaf Project website
van € 319.500,- tot € 383.500,- v.o.n.

Beschrijving

WELKOM OP HET EIKSKE
Uw eerste huis kopen? Of juist groter gaan wonen? Wat uw dromen voor de toekomst ook zijn, in het plan Wendelwiek heeft u de ruimte om ze waar te maken. Huizen met alle luxe en comfort van een moderne nieuwbouwwoning, met een eigen tuin om volop te genieten van het buitenleven. In een levendige buurt met de voorzieningen dichtbij worden deze eigentijdse woningen gebouwd. Ontworpen met aandacht voor duurzaamheid, en passend in de omgeving.

LUXE EN COMFORT
Kiezen voor een nieuwbouwwoning in het plan Wendelwiek is kiezen voor wonen met comfort en stijl. Bijvoorbeeld met de luxe van vloerverwarming, die zorgt voor een gelijkmatige en behaaglijke temperatuur. Samen met de hoogwaardige isolatie en slimme CO2-gestuurde ventilatie, is een aangenaam binnenklimaat verzekerd. In deze woningen met energielabel A kunt u bovendien rekenen op minimale energiekosten.

Ook heel comfortabel: de woningen beschikken standaard over een eigen afgesloten parkeervoorziening. Echt thuis voelt u zich pas in een woning die helemaal past bij uw woonwensen en levensstijl. Deze ruime woningen hebben een eigen karakter en een eigentijdse uitstraling. Bovendien zijn deze duurzame woningen zeer energiezuinig. Dat is dus ‘groen’ wonen en flink besparen op energiekosten. In het plan Wendelwiek geniet u in elk seizoen van het buitenleven. Zelfs binnen voelt u zich verbonden met de buitenruimte. In de lichte woonkamer komt volop daglicht binnen zo geniet u ongehinderd van het uitzicht op de tuin en de openbare ruimte en staat u altijd in contact met uw omgeving.
+ Lees meer

Omgeving

'T Eikse is een levendige wijk in Landgraaf met een traditioneel verleden. De Wilhelminaberg met de langste trap van Nederland herinnert u dagelijks aan dit verleden. Aan de voet hiervan liggen twee van de grootste attracties van Nederland. De overdekte skipiste van Snowworld trekt wintersportliefhebbers van heinde en verre aan. Op het Megaland terrein vindt jaarlijks het oudste festival van Nederland plaats: Pinkpop. Midden in dit energieke gebied bevindt uw woning zich. Gun uzelf het geluk en de vrijheid in de Wendelwiek met deze ruime woningen met een royale eigen tuin grenzend aan een hoogwaardig ingerichte openbare ruimte.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 150-177 m²
Perceeloppervlakte 114-225 m²
Inhoud 375-423 m³
Aantal woningen 11
+ Lees meer

Objecttypen

Heem

van € 319.500,- tot € 327.500,- v.o.n.
WONINGTYPE HEEM
Centraal gelegen in de Wendelwiek liggen de woningen van het type Heem. Een ingetogen blok van 5 geschakelde woningen. De architectuur is een verwijzing naar de woningen in de Wendelstraat en de voormalige basisschool de Wendelwiek. De kavels variëren qua grootte tussen ca. 115m2 en ca. 140m2. Aan de voorzijde liggen de kavels aan het openbaar groen. De tuinen ontsluiten aan de besloten parkeerplaats voor de bewoners van De Wendelwiek.
De eigenaren van Heem kunnen vanaf de parkeerplaats hun eigen tuin betreden. De voordeur van de woningen zijn gelegen aan de Wendelstraat. De woningen hebben een voortuin welke ontsluit op het openbare pad in het voorterrein. Bij binnenkomst betreedt men de hal welke doorloopt naar de verdiepingstrap. Onder de trap is een kast voorzien. De woonkamer is een prachtig heldere open ruimte die van de voorgevel tot de achtergevel loopt. De woonkamer is de gehele dag gevuld met zonlicht. De indeling van koken en wonen is vrij te kiezen. De tuin is te betreden via een hal waarin het toilet ligt.
De verdieping bezit drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn ruim en vrij indeelbaar. De badkamer biedt meerdere mogelijkheden. De keuze tussen bad en douche is mogelijk. Een separaat toilet of een dubbele wastafel zijn extra opties. De zolderverdieping biedt plaats voor de installaties. De overige ruimte wordt leeg opgeleverd en kan naar eigen smaak en wens worden ingedeeld. De woning maakt gebruik van duurzame installaties. De woningen zijn gasloos en optimaal geïsoleerd. Vloerverwarming in de gehele woning zorgen voor een heerlijke gelijkmatige temperatuur.
De Heem woningen geven de gezelligheid van ’t Eikske weer. Voor starters op de woningmarkt zijn deze woningen een prachtig begin, maar ook de senior kan hier jaren met plezier wonen in de ruime woning.

OPTIONEEL
De woning is op basis van diverse opties naar persoonlijke wensen aan te passen. Te denken valt aan; een uitbouw, openslaande deuren, schuifpui, vergrote badkamer, slaapkamers samenvoegen en extra kamers op zolder.
+ Lees meer
Woonoppervlakte 123 m²
Perceeloppervlakte 114-140 m²
Inhoud 375 m³
Aantal woningen 4 (van 5)

Wendel

van € 359.500,- tot € 383.500,- v.o.n.
WONINGTYPE WENDEL
Deze ruime half vrijstaande woning is prachtig gelegen op ruime kavels variërend van ca. 114m2 tot ca. 225m2.
De drie blokken van het type Wendel liggen op de hoekpunten van het project Wendelwiek en omarmen het terrein. Iedere woning heeft een unieke blik op de aangrenzende Piet Heinstraat of Wendelstraat. Parkeren dicht bij de woning is nooit een probleem want er is een parkeerplaats voor u gereserveerd op het besloten binnenterrein. De woning is bereikbaar vanaf de parkeerplaats over een pad naar het eigen kavel. De woningen zijn ontworpen in een stijl, refererend aan de historie van de regio. De gevels zijn opgetrokken uit traditioneel vakkundig metselwerk staande op een gepleisterde plint. De woning opent haar deur en je komt in een afgesloten hal met garderobe binnen. Vanuit de hal betreedt u een riante woonruimte. De begane grond heeft een prachtig uitzicht op het openbare gebied. De tuin is eventueel bereikbaar middels dubbele deuren. Het trappenhuis is afgesloten. In het trappenhuis is het toilet geplaatst.
De trap leidt u naar de verdieping waar drie ruime slaapkamers zijn. De modern ingerichte badkamer is perfect in te richten naar uw eigen wensen. De keuzes tussen bad en douche, toilet en wastafels zijn mogelijk. Het woningtype Wendel heeft een ruime bruikbare zolderverdieping. De technische ruimte met de eigentijdse duurzame installaties zijn hier opgesteld. De overige ruimte is naar uw eigen behoefte in te delen.
De Wendelwoning is een prominente woning in De Wendelwiek. Een grote en fijn woning waarin u uw toekomst kunt opbouwen in ieder situatie. De kinderen hebben de ruimte om op te groeien in een groene en veilige omgeving, of u groeit door naar de ruime woning met alle gemakken van dien.

OPTIONEEL
De woning is op basis van diverse opties naar persoonlijke wensen aan te passen. Te denken valt aan; een uitbouw, openslaande deuren, schuifpui, vergrote badkamer, slaapkamers samenvoegen en extra kamers op zolder.
+ Lees meer
Woonoppervlakte 129 m²
Perceeloppervlakte 114-225 m²
Inhoud 423 m³
Aantal woningen 4 (van 6)