Hypotheken

Als financieel adviseur kunnen wij u niet alleen begeleiden bij de verkoop en/ of aankoop van uw woning, maar kunnen we tevens zorgen voor een passende hypotheek!

In tegenstelling tot een bank waar vaak alleen de eigen hypotheken worden verstrekt, zijn wij een onafhankelijk financieel adviseur. Dit betekent dat wij de keuze hebben uit meerdere hypotheekverstrekkers en er zelf geen belang bij hebben bij welke hypotheekverstrekker uw hypotheek wordt ondergebracht. Op deze manier kunnen wij u nagenoeg altijd de gunstigste rente bieden met voorwaarden die passen bij uw persoonlijke situatie.

Zijn wij als onafhankelijk financieel adviseur duurder dan een bank? Nee absoluut niet! De standaard advies- en bemiddelingskosten bij een hypothecaire financiering plus bijbehorende overlijdensrisicoverzekering(en) bedragen bij Offermans en Snijder verzekeringen & vastgoed € 2.485,-.

Als u dit tarief gaat vergelijken met andere aanbieders of adviseurs zult u zien dat wij u niet alleen over de gehele looptijd duizenden euro’s kunnen besparen, maar ook al direct een besparing opleveren bij het adviseren en bemiddelen van de hypotheek. Daarnaast nemen wij de kosten voor het eerste oriëntatiegesprek voor onze rekening! 

Maak een afspraak